Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

Uitnodiging bijeenkomst Hidde Nijland Stichting vrijdag 22 november 2024

Uitnodiging bijeenkomst Hidde Nijland Stichting vrijdag 22 november 2024

Het Bestuur van de Dr. ir. H.A. Hidde Nijland Stichting heeft het genoegen u uit te nodigen voor een bijeenkomst waarin aan Dr. ir. Tom Huiskamp, werkzaam als Associate Professor op de afdeling Electrical Engineering, Electrical Energy Systems Group aan de Technische Universiteit Eindhoven, de Hidde Nijland 2024 oorkonde en prijs zal worden uitgereikt.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 22 november 2024 om 15.00 uur in het Aula Congrescentrum van de Technische Universiteit, Mekelweg 5 te Delft (gebouw 20). Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid om de heer Huiskamp en zijn partner geluk te wensen.

PROGRAMMA
15.00 uur
• Opening door de voorzitter van het bestuur, prof. dr. Miro Zeman
• Voordracht door dr. ir. Tom Huiskamp ‘Hoogspanning verkeerd: elektrificatie van processen met hoogspanningspulsen’
• Toelichting op de overwegingen die hebben geleid tot toekenning van de Hidde Nijland oorkonde en prijs 2024 door bestuurslid Margriet Rouhof
• Uitreiking van de Hidde Nijland oorkonde en prijs door prof.dr. Miro Zeman
• Korte speech door Marjan Kreijns, directeur Green Village Delft
• Sluiting bijeenkomst door prof.dr. Miro Zeman
• Receptie

18.30 uur: einde bijeenkomst

R.S.V.P. vóór maandag 18 november a.s. via onderstaande link.

Klik hier om uw aanmelding door te geven

of klik hier om u direct af te melden

Voor het parkeren op de TU Delft Campus moet worden betaald.
Zie voor meer informatie: http://www.tudelft.nl

De Hidde Nijland Stichting zet zich in voor de bevordering van al datgene wat naar het oordeel van het Bestuur kan bijdragen tot de ontwikkeling van de wetenschap en het onderwijs op het gebied van de Elektrische Energietechniek en de techniek van de Elektriciteitsvoorziening aan de Technische Universiteiten van Nederland, in de ruimste zin van het woord. Eenmaal in de twee jaar vindt in dit verband een evenement plaats, waarbij ofwel de daartoe uitgenodigde persoon de Hidde Nijland rede uitspreekt, ofwel de daartoe aangewezene de Hidde Nijland prijs (een geldprijs) ontvangt. Degene die de Hidde Nijland rede uitspreekt, ontvangt de Hidde Nijland penning.